Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Partnereink
Webdesign, SEO
Weboldal optimalizálás
ACDC
Gyerekmodell
iPhone 3GS
Psoriasis
 
Építőanyagok
Ablak, ajtó
Beton ár
Porotherm
Ytong
Bramac

Netkereső :: Adó

Adó

Adóbevallás infromációs portál
Adóbevallás infromációs portál: adóbevallás szabályai magánszemélyeknek, önadózás, munkáltatói adómegállapítás, egyszerusített adóbevallás. Mit tegyünk, ha az adóbevallás benyojtása nem lehetséges határidore? Mikor van szükség soron kívüli adóbevallásra? Hogyan kérhetjük az adóübevallás munkáltatói elkészítését? Készítessük el adóbevallásunkat az APEH-el, ha ez lehetséges.
www.adobevallas.net

Magyar és nemzetközi adótanácsadás
Szakértőink a hazai és nemzetközi adózással kapcsolatos területen mélyreható tapasztalatot szereztek. Számíthat ránk transzferár és tranzakciósár tanácsadásában és cége adótervezésében.
www.pmxconsulting.hu

Könyvelés, adótanácsadás Romániában
Keleti szomszédunknál a hazai adóviszonyoknál sokkal barátságosabb adókörnyezet várja a vállalkozókat. Cégelapítás Romániában akár három nap alatt, könyvelését intézzük, teljes ügyintézés nálunk. A romániai cégalapítás elott ingyenes adótanácsadást biztosítunk.
cegalapitas-romaniaban.hu

Svájci adórendszer
A svájci adórendszer bonyolultnak tunhet, de egyáltalán nem bonyolult megfelelni ennek. Rengeteg módja van annak, hogyan lehet sok pénzt keresni a svájci adórendszer segítségével, természetesen vannak könnyítések, és adómentességi formák is léteznek.
www.svajcicegalapitas.info

Adózás információk
Sokakat érinto adózási kérdések: hogyan adózunk ingatlan eladása után, mennyi szja fizetendo az ingatlan bérbeadása esetén? Mit tekint az APEH kamatnak? Mi az osztalék után fizetendo adózás kulcsa? Milyen az adózása az egyéni vállalkozóknak? .
www.adozas.eu