Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereso adatbázis
Netkereso.com az Internetes Cég és Weboldalkereső adatbázis
Kezdőlap
Linkajánló
Linkajánlási feltételek
Jogi feltételek
Médiacenter
Impresszum
 
Partnereink
Psoriasis
 
Építőanyagok
Műanyag ablak
PorotherM ár
Gipszkarton profil árak
Ytong akció
Tondach Cserép
Leier tégla
Zsalukö
Alumínium ajtó

Netkereső :: Építőipar

Építőipar

Ablak, ajtó, nyílászáró forgalmazása
Ajtók, ablakok, beltéri és bejárati ajtók forgalmazása. Fa és műanyag nyílászárók raktárkészletről azonnal.
www.ablak-ajto-budapest.hu

Gépi földmunka
Rendeljen földmunkát a Hofstadter Építőipari Kft-től. Alapásástól a föld elszállításáig szinte minden gépesíthető földmunkát elvállalunk. Saját járműpark és saját szakképesített gépkezelők. Gépi földmunka garanciával!
www.foldmunkak.eu

Porotherm
Porotherm tégla akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?
tuzep.hofstadter.hu

Beton, térkő, mixerbeton
Beton gyártás és forgalmazás. Mixerbeton gyártás és szállítás. Betonszívattyú rendelési lehetőség. Beton térkő gyártás és forgalmazás több típusban és szinben. Építési beton elemek gyártása (zsalukő, pincefalazó blokk), kertépítési betonelemek (járdalap, mederlap, szegélykövek, gyeprács) gyártása és forgalmazása. Az alap betonokon kívül speciális beton keverékeket rendelhet: polisztirol gyöngybeton, S54 beton és más különleges betontípusok. Betonszállítás földnedves és mixer formában egyaránt.
www.beton-terko-mixerbeton.com

Beton
Beton forgalmazás a HODA Beton Kft-nél. Hagyományosan kevert és egyedi betonok szállítása és forgalmazása. Beton szállítás pumix gépkocsikkal. Betonpumpa rendelési lehetőség. Olcsó beton árak!
www.mixerbeton.eu

Beton, betongyártás
Építési betonelemek és kertépítési betonelemek széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. A beton gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk a beton kiszállítását billencs és mixer gépkocsikkal, valamint betonpumpa szolgáltatást is rendelhet ezzel egyidőben. A beton alapanyagon kívül számtalan betonból készült terméket forgalmazunk: térkő, betontérkő, zsalukő, járdalap, pincefalazó blokk, stb.

Betonpumpa, betonszivattyú
Betonpumpa és betonszivattyú szolgáltatások mixerbetonhoz. Gépkocsijaink gémkinyúlása lehet 23 m-es, 29 m-es, 32 m-es, 36 m-es, 44 m-es. Betonpumpa szolgáltatás gyorsan és jó áron. Gyorsítsa fel a beton bedolgozását beton szívattyú segítségével. .

Redőny
Redőny. Amivel MI igazán foglalkozunk! Az épületek ablakai azok a felületek amik igazán melegítik a helységet. Ez ellen redőny felszerelésével védekezhetünk. A gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás.
www.redony-centrum.com

Magyarország Építőipari és kapcsolódó vállalkozások e-Kereskedelmi központja
Építőipari Ajánlatok.hu - Magyarország Építőipari és kapcsolódó vállalkozásoke -Kereskedelmi és Kapcsolatépíto Központja! Ahol Ön is egyszeruen, gyorsan, hatékonyan találhat üzleti partnerekre, szakemberekre, vevőkre orságszerte!
www.epitoipariajanlatok.hu

Építőipari kivitelezés, generálkivitelezés
Vállaljuk családi házak teljes körű, kulcsra kész építőipari kivitelezését valamint részmunkákat is. A teljes körű generálkivitelezés mellett az alábbi munkákat vállaljuk: kőmuves munkák, ács munkák, hideg- és meleg burkolás, festés és mázolás, gipszkartonozás, villanyszerelés, víz-, gáz- és fűtésszerelés.
4nagy.hu/epitoipari-kivitelezes

Kis Tamás épületburkoló
16 éves szakmai tapasztalattal vállalok mindenfajta burkoló munkát, ingyenes felméréssel, és garanciával.
www.csa-kis.hu

Tovább: [Építőipar 1] - [Építőipar 2] - [Építőipar 3] - [Építőipar 4]